Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού εξελέγη χθες βράδυ ο Ντίνος Έλληνας


Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού εξελέγη απόψε ο Ντίνος Έλληνας (ΔΗΣΥ) ο οποίος έλαβε 7 ψήφους έναντι 4 ψήφους του ανθυποψήφιου του Ανδρέα Νεοφύτου (ΕΔΕΚ). Αντιπρόεδρος Σχολικής Εφορείας εξελέγη Έλενα Κυριακίδου (ΔΗΚΟ), Γραμματέας ο Πέτρος Κουρέας (ΑΚΕΛ) και Ταμίας ο Πάνος Αναστασίου (ΔΗΚΟ).

Τα κόμματα ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ είχαν προσυμφωνήσει να στηρίξουν την υποψηφιότητα Ανδρέα Νεοφύτου. Από το αποτέλεσμα όμως προκύπτει ότι τα μέλη του Συμβουλίου ψήφισαν κατά βούληση και όχι στη βάση κομματικών κριτηρίων.

Στη δημιουργία της καλύτερης δυνατής κτιριακής υποδομής στα σχολεία θα επικεντρωθεί το έργο της νέας σχολικής εφορείας Λεμεσού, όπως δήλωσε ο Ντίνος Έλληνας, μετά την εκλογή του ως ο νέος Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτήριων Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον κ. Έλληνα, η νέα σχολική εφορεία θα πρέπει να επικεντρωθεί στη διαμόρφωση των σχολείων της Λεμεσού και τη δημιουργία υποδομής ''για σχολεία του 2020 και όχι σχολεία του 2005'', προσθέτοντας ότι ''θέλουμε η υποδομή των σχολείων να έρθει σε σημείο που να ζηλεύουν, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη''.

''Η προσπάθεια μας είναι με συλλογικότητα και ομαδικότητα να πετύχουμε αυτόν τον σκοπό'', συνέχισε και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα εξοπλισμού των σχολείων αλλά τα προβλήματα είναι κυρίως κτιριακά και ''εκεί θα επικεντρωθούμε περισσότερο, έτσι ώστε να λειτουργούν τα πράγματα σωστά''.

Ο Ντίνος Έλληνας, που στις πρόσφατες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση επανεκλέγηκε σχολικός έφορος με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έλαβε επτά ψήφους στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, έναντι τεσσάρων του ανθυποψηφίου του, δημοτικού συμβούλου της ΕΔΕΚ Ανδρέα Νεοφύτου.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".