• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Εκδήλωση ειρήνης και αλληλεγγύης στους Κούρδους και στο Συριακό λαό
Εκδήλωση ειρήνης και αλληλεγγύης στους Κούρδους και στο Συριακό λαό

Εκδήλωση ειρήνης και αλληλεγγύης στους Κούρδους και στο Συριακό λαό

Το ΑΚΕΛ Λεμεσού θα εκφράσει με ειρηνική εκδήλωση, την συμπαράσταση, αλληλεγγύη και στήριξη του προς το φίλο λαό της Συρίας, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ. στην Πλατεία Διοικητηρίου στην Λεμεσό.

Τα τύμπανα του πολέμου άρχισαν να κτυπούν πολύ δυνατά στην περιοχή μας. Ακόμα μια ιμπεριαλιστική επέμβαση σε Χώρα της Ανατολικής Μεσογείου θα φέρει την καταστροφή και τον όλεθρο. Θα σκορπίσει τη φρίκη, το θάνατο, την ορφάνια, τη διάλυση οικογενειών.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς-προοδευτικούς πολίτες της Λεμεσού, όλους τους φιλειρηνιστές πολίτες της Λεμεσού να διαδηλώσουν ενάντια στον πόλεμο, να στείλουμε το μήνυμα ότι οι λαοί του κόσμου είναι αντίθετοι με κάθε βίαιο και καταστροφικό τρόπο επιβολής λύσεων.

Ο Κυπριακός λαός που έζησε και βίωσε τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου, γνωρίζει πολύ καλά ότι τυχόν έναρξη πολέμου στην περιοχή μας θα φέρει σε επικινδυνότητα την πατρίδα μας και θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την ισορροπία στην περιοχή μας.

Ας διατρανώσουμε όλοι μαζί τα φιλειρηνικά μας αισθήματα, τη θέληση και τη βούληση μας να αγωνιστούμε έναντι στον πόλεμο, να υπερασπιστούμε με την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη στην περιοχή μας.
Αναζήτηση