• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Υπό κράτηση 41χρονος για απόσπαση χρημάτων εταιρεία του εργοδότη του στη Λεμεσό
Υπό κράτηση 41χρονος για απόσπαση χρημάτων εταιρεία του εργοδότη του στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 41χρονος για απόσπαση χρημάτων εταιρεία του εργοδότη του στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου, που φέρεται να χρέωνε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας στην οποίαν εργαζόταν και να αγόραζε διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων.

Ο 41χρονος συνελήφθη χθες, έπειτα από σχετική καταγγελία από διευθυντή εταιρείας στη Λεμεσό, για την οποία ο ύποπτος εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος φαίνεται πως σε διάφορες περιπτώσεις, κατά τα έτη 2018 και 2019, χρέωσε πιστωτική κάρτα της εταιρείας με διάφορα χρηματικά ποσά για μεταφορά χρημάτων και αγορά προϊόντων μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων.

Ο 41χρονος φέρεται, επίσης, να πλαστογράφησε σε έγγραφα, την υπογραφή διευθυντή της εταιρείας, και να εξασφάλισε έτσι την αγορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, χρεώνοντας την εταιρεία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε σήμερα την 6ήμερη κράτησή του. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αδικημάτων που αφορούν στον Νόμο κατά του διαδικτυακού εγκλήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση