Υπό κράτηση ο 27χρονος για τα 11 κιλά ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 27χρονος για τα 11 κιλά ναρκωτικών στη Λεμεσό


Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 27χρονου που συνελήφθη χθες, μετά τον εντοπισμό περίπου 11 κιλών κάνναβης, στο όχημα του και στην οικία του.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, στη βάση πληροφοριών, πέρασαν χειροπέδες χθες το απόγευμα στον 27χρονο, μετά από ανακοπή και έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, ενώ γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί ο τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου 11 κιλών, ενώ σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των €630.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 8 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.

Επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε το οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας για τα τελευταία τρία χρόνια και χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη προσωποκράτηση του σε σχέση με αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, την κατοχή και κατοχή, με σκοπό την προμήθεια, ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β`.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".