• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Σύλληψη δυο γυναικών στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών από καταστήματα
Σύλληψη δυο γυναικών στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών από καταστήματα

Σύλληψη δυο γυναικών στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών από καταστήματα

Το ίδιο κατάστημα, στη Λεμεσό, από το οποίο φέρεται να έκλεψαν στο παρελθόν διάφορα είδη, επισκέφθηκαν σήμερα δυο γυναίκες, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια. Συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και την κατοχή τους εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία, ενώ φέρεται να εμπλέκονται σε άλλες τέσσερεις υποθέσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της μετέβησαν σήμερα σε κατάστημα μετά από καταγγελία από την ιδιοκτήτρια του, όπου εντόπισαν τις δυο ύποπτες, ηλικίας 44 και 28 ετών.

Σύμφωνα, με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, οι εν λόγω γυναίκες, κατά το παρελθόν, είχαν επισκεφθεί το κατάστημά της και να έκλεψαν διάφορα είδη, αξίας 600 ευρώ, υπόθεση την οποία κατάγγειλε στην Αστυνομία.

Από εξετάσεις που έγιναν στην κατοχή της 44χρονης εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα που είχαν κλαπεί σήμερα από τα κατάστημα της παραπονούμενης, αξίας 84 ευρώ περίπου.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ενέχονται σε ακόμη 4 υποθέσεις κλοπών. Εναντίον και των δύο, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση