• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Ένα ευρώ για κάθε δρομέα του Μαραθώνιου Λεμεσού από την Nexters για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Ένα ευρώ για κάθε δρομέα του Μαραθώνιου Λεμεσού από την Nexters για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ένα ευρώ για κάθε δρομέα του Μαραθώνιου Λεμεσού από την Nexters για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ένα ευρώ για κάθε δρομέα που θα τερματίσει στους αγώνες δρόμου του 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, θα προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης η εταιρεία παιχνιδιών για κινητά Nexters.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, η εταιρεία Νexters, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, ανακοινώνει την κοινωφελή δράση της “You Run! We Donate”, προσφέροντας €1 για κάθε δρομέα, από τις χιλιάδες που θα τερματίσουν στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού.

Όπως δήλωσε o Διοικητικός Διευθυντής της Nexters Κυριακός Παφίτης, η εταιρεία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού ως καθημερινό τρόπο ζωής.

Πρόσθεσε ότι η Nexters, μέσω του Μαραθωνίου, με την κοινωφελή ενέργεια της “You Run! We Donate”, θέλει να στείλει μηνύματα ενότητας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λεμεσού και βοηθώντας έμπρακτα όσους συνάνθρωπους μας έχουν ανάγκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση