• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Τρία πρόσωπα διασωληνωμένα σήμερα στο ΓΝ Λεμεσού
Τρία πρόσωπα διασωληνωμένα σήμερα στο ΓΝ Λεμεσού

Τρία πρόσωπα διασωληνωμένα σήμερα στο ΓΝ Λεμεσού

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού νοσηλεύονται διασωληνωμένα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Λεμεσού - Πάφου Χρίστο Νικολάου, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού βρίσκονται δέκα ύποπτα περιστατικά, ενώ τρία επιβεβαιωμένα περιστατικά είναι διασωληνωμένα και σε σταθερή κατάσταση.

Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού μεταφέρθηκε σήμερα και ιατρός της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου, ο οποίος βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Σημειώνεται πως γι α τα δύο παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο μίλησε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης και είναι καλά στην υγεία τους. Εξήγησε ότι το ένα είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ το άλλο είναι ύποπτο. Συγκεκριμένα, είκοσι μηνών αγοράκι νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Μακάρειο Νοσοκομέιο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και έγινε το τεστ για να διαπιστωθεί κατά πόσο νοσεί με κορωνοϊό.

Μεταφορά ιατρού της πνευμολογικής κλινικής του ΓΝ Πάφου στην ΜΕΘ του ΓΝ. Λεμεσού

Στην Moνάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού μεταφέρθηκε ιατρός της Πνευμολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, από το Νοσοκομείου ο ιατρός ήταν ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού του ΓΝ Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σήμερα ενώ βρισκόταν σε απομόνωση .

Ως εκ τούτου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση