• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Λεμεσός
  • Έρευνα κοινής γνώμης για επίδραση μέτρων περιορισμού από το ΤΕΠΑΚ
Έρευνα κοινής γνώμης για επίδραση μέτρων περιορισμού από το ΤΕΠΑΚ

Έρευνα κοινής γνώμης για επίδραση μέτρων περιορισμού από το ΤΕΠΑΚ

Στην αξιολόγηση της επίδρασης των περιοριστικών μέτρων, λόγω του κορωνοϊού, στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής του κυπριακού πληθυσμού, στοχεύει έρευνα που ξεκινά το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του ΤΕΠΑΚ, προσκαλεί εθελοντές (άνω από 18 ετών) να συμμετάσχουν στην παγκύπρια έρευνα Exposome@Home | COVID-19.

“Ο κύριος στόχος της έρευνας είναι η αξιολόγηση της επίδρασης των μέτρων περιορισμού (physical distancing) στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής του κυπριακού πληθυσμού”, προστίθεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο που αφορά κυρίως τον τρόπο ζωής πριν και κατά την διάρκεια εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων και το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://bit.ly/33X3kmk

Η μελέτη θα επαναληφθεί και όταν τα αρθούν μέτρα, για να μελετηθεί και το πώς η κοινωνία μας θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

“Η δική σας εθελοντική συμμετοχή στη μελέτη είναι σημαντική, γιατί θα βοηθήσει όλους μας να μάθουμε περισσότερα για τις επιπτώσεις εφαρμογής των μέτρων περιορισμού λόγω COVID-19 στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας, τώρα κατά τη διάρκεια εφαρμογής τους αλλά και μετά με την άρση των περιοριστικών μέτρων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση