Δεκαεννιάχρονη τραυματίστηκε κρίσιμα σε τροχαίο στη Λεμεσό

Δεκαεννιάχρονη τραυματίστηκε κρίσιμα σε τροχαίο στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα μεσάνυκτα στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, παρά το χωριό Παραμύθα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλα τρία νεαρά άτομα.

Το τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα ψες, όταν κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος με συνεπιβάτισσες δύο 19χρονες, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου και οδηγούσε 21χρονος.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά όλοι οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η μια 19χρονη υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως κρίσιμη.

Σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας της δεύτερης 19χρονης, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στον αριστερό μηρό και κάταγμα στην λεκάνη. Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά ο 20χρονος και ο 21χρονος, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση