Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό εκδηλώθηκε τα ξημερώματα

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό εκδηλώθηκε τα ξημερώματα

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό εκδηλώθηκε τα ξημερώματα εκ των οποίων το ένα είχε διαφορετικές πινακίδες εγγραφής, που δεν ήταν του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στις 02.50 σήμερα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στη Λεμεσό.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο πινακίδες με διαφορετικούς αριθμούς εγγραφής, οι οποίες δεν είναι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς καθώς και το κατά πόσον το αυτοκίνητο έχει κλαπεί και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.

Από την Αστυνομία πιστεύεται ότι το συγκεκριμένο όχημα ενέχεται σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και διερευνώνται τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Σε δεύτερο περιστατικό, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χωράφι στη Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν την φωτιά η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς το όχημα. Η αξία του οχήματος ήταν 300 ευρώ.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση