Συνελήφθη 34χρονος για υπόθεση απαγωγής και άσεμνης επίθεσης σε 31χρονη στη Λεμεσό

Συνελήφθη 34χρονος για υπόθεση απαγωγής και άσεμνης επίθεσης σε 31χρονη στη ΛεμεσόΣτη σύλληψη 34χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία μετά από καταγγελία 31χρονης, στη Λεμεσό, σύμφωνα με την οποία την έβαλε με τη βία στο όχημα του και της επιτέθηκε άσεμνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 31χρονη κατήγγειλε τα ξημερώματα πως γύρω στις 03:00 κι ενώ περπατούσε στο δρόμο, άγνωστος άνδρας την πλησίασε με το αυτοκίνητο του και άρχισε να την παρενοχλεί φραστικά.

Όπως αναφέρει η παραπονούμενη, κρύφτηκε με σκοπό να αποφύγει τον άγνωστο, ωστόσο αυτός εξήλθε του οχήματός του και με τη χρήση βίας, φέρεται να την έβαλε στο αυτοκίνητο του.

Ακολούθως ο δράστης μετέφερε τη γυναίκα στην περιοχή Πολεμιδιών, όπου αυτή κατάφερε να διαφύγει και να ενημερώσει την Αστυνομία. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, κατά τη διαδρομή, ο δράστης της επιτέθηκε άσεμνα.

Από τις εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση