Συνελήφθη 44χρονος που κλείστηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου με τα παιδιά τους

Συνελήφθη 44χρονος που κλείστηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου με τα παιδιά τους

Αίσιο τέλος είχαν διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με 44χρονο, ο οποίος εισήλθε παράνομα στο σπίτι της πρώην συζύγου του, στη Λεμεσό, και κλειδώθηκε με τα ανήλικα παιδιά τους στο υπνοδωμάτιο. Ο 44χρονος άφησε ελεύθερα τελικά τα παιδιά και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 14:00, όταν ο 44χρονος έφτασε στην οικία της 38χρονης πρώην συζύγου του και όταν αυτή αρνήθηκε να του ανοίξει, εισήλθε παράνομα σε αυτήν και κλειδώθηκε με τα παιδιά τους, ηλικίας 4 και 8 χρόνων, στο υπνοδωμάτιο.

Στη σκηνή κλήθηκαν διαπραγματευτές του ΤΑΕ Λεμεσού και ανακριτές του Κλιμακίου Διερεύνησης Υποθέσεων Βίας στην Οικογένεια, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον 44χρονο να αφήσει τα παιδιά και να συνεργαστεί με την Αστυνομία.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο πατέρας φαίνεται πως απλά έπαιζε με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο.

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό και να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης για υπόθεση βίας στην οικογένεια και παράνομης εισόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση