Τα προβλήματα συνοικιών στο επίκεντρο συσκέψεων του Δήμου Λεμεσού

Τα προβλήματα συνοικιών στο επίκεντρο συσκέψεων του Δήμου Λεμεσού

Με στόχο την προώθηση λύσεων σε προβλήματα των συνοικιών του και ενημέρωσης για προγραμματισμένα έργα, ο Δήμος Λεμεσού συνεχίζει τις παγκοινοτικές συσκέψεις με τα Συνοικιακά Συμβούλια.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε συνοικία της Λεμεσού εξετάζει ξεχωριστά η δημοτική αρχή της πόλης, στο πλαίσιο παγκοινοτικών συσκέψεων, που θα καλύψουν όλη τη Λεμεσό.

Ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, στην παρουσία υπηρεσιακών, συζητούν μαζί με τα Συνοικιακά Συμβούλια τα τοπικά προβλήματα της κάθε περιοχής, γίνεται ενημέρωση για τα προγραμματισμένα έργα, αλλά και τις προσπάθειες του Δήμου, ώστε ο δημότης να έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, προστίθεται.

Στις συσκέψεις, που διοργανώνονται από τη Δημοτική Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης, υπάρχει επικέντρωση στα αντιπλημμυρικά έργα, στους χώρους πρασίνου, στις μονοδρομήσεις δρόμων, στα εγκαταλελειμμένα σπίτια, στα ακαθάριστα οικόπεδα, συλλογή σκυβάλων, αντικατάσταση πινακίδων και οδών και άλλα παρόμοια θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή ποιότητα ζωής των δημοτών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με το Συνοικιακό Συμβούλιο του Καψάλου και το Συνοικιακό Συμβούλιο του Αγίου Γεωργίου (Χαβούζας), ενώ ακολουθούν οι συναντήσεις με τα συνοικιακά συμβούλια του Αγίου Σπυρίδωνα και Ομόνοιας, στις 4 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση