Με βάση τα χρονοδιαγράμματα προχωρούν τα έργα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού

Με βάση τα χρονοδιαγράμματα προχωρούν τα έργα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού

Το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2022, επαναβεβαίωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μαζί με υπηρεσιακούς παρακάθισε το πρωί σε σύσκεψη στο εργοτάξιο, με τις διοικήσεις των τριών ομάδων της Λεμεσού (Απόλλωνας, ΑΕΛ, Άρης).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπως είπε σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαηλίδης, τέθηκαν «σοβαρά θέματα από τους Προέδρους, τα οποία θα κοιτάξουμε μαζί με τους μελετητές και τους τεχνικούς μας και θα κάνουμε μια νέα συνάντηση πολύ σύντομα, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως τα θέματα αυτά αφορούν διάφορες πτυχές του έργου, όπως το χώρο των αποδυτηρίων, του φωτισμού, τους χώρους στάθμευσης κ.α., ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο ΚΟΑ θα είναι αυστηρός κριτής για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο τον Μάιο του 2022.

«Εδώ γίνεται ένα πολύ σοβαρό έργο, η αγάπη και το όνειρο των Λεμεσιανών είμαι βέβαιος ότι θα υλοποιηθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε πει και ο ΚΟΑ θα ακολουθήσει τον αυστηρό έλεγχο ούτως ώστε να μην αλλάξουν αυτά τα χρονοδιαγράμματα», ανέφερε.

Σε σχέση με το οδικό δίκτυο, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ είπε πως αναμένεται συνάντηση, την ερχόμενη εβδομάδα, με τον Υπουργό Μεταφορών και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε, το οδικό δίκτυο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σε σχόλιο κατά πόσο θα μπορούν να διεξαχθούν αγώνας πριν την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης διευκρίνισε πως «το κυρίως οδικό δίκτυο θα είναι εκεί, να εξυπηρετήσει τον κόσμο, αλλά ολοκληρωμένο θα είναι τον Σεπτέμβριο».

Την ευχή όπως όλα τα θέματα που τέθηκαν από τις ομάδες τους θα βρουν λύση και το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα παραδοθεί σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, εξέφρασαν οι διοικήσεις του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση