Ταλαιπωρία για εργαζομένους λόγω έλλειψης μοριακών τεστ στη Λεμεσό

Ταλαιπωρία για εργαζομένους λόγω έλλειψης μοριακών τεστ στη Λεμεσό

Έλλειψη μοριακών τεστ παρατηρήθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα αρκετοί εργαζόμενοι να ταλαιπωρηθούν στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν διαθέσιμα τεστ, σε κάποιο από τα τέσσερα σημεία που ορίστηκαν για την Επαρχία.

Επηρεαζόμενοι ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι μετέβησαν σε κάποιον από τους σταθμούς χωρίς να εξυπηρετηθούν, ενώ οι υπεύθυνοι τους παρέπεμψαν σε άλλο σημείο, όπου ούτε εκεί κατάφεραν να υποβληθούν σε μοριακή εξέταση, αφού δεν υπήρχαν άλλα τεστ.

Την ώρα που το σημείο δειγματοληψίας στο χώρο της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη σταμάτησε να εξυπηρετεί, στον χώρο στάθμευσης της λαϊκής αγοράς Επαμεινώνδα ανέμεναν περίπου δέκα άτομα να εξυπηρετηθούν, λίγο μετά την μια το μεσημέρι, ενώ τα διαθέσιμα τεστ, όπως μας αναφέρθηκε από τους δειγματολήπτες, ήταν μόνο τέσσερα.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρήθηκε και στο χώρο στάθμευσης του αθλητικού κέντρου «Σπύρος Κυπριανού», ενώ λίγο μετά τις 14:00 η δειγματοληψία επανάρχισε, με αρκετούς εργαζόμενους να παραπέμπονται από άλλους δειγματοληπτικούς σταθμούς, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στο ΚΥΠΕ.

Πάντως, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, η διεύθυνση του χημείου διαβεβαίωσε ότι δεν είχαν σταματήσει σε κανένα σημείο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Λεμεσό.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση