Ένα νέος πολυχώρος στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού

Ένα νέος πολυχώρος στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού

Το εσωτερικό και εξωτερικό ενός παλιού ισόγειου καταστήματος έχει μετατραπεί σε ένα νέο πολυχώρο, ο οποίος προσφέρει διάφορους δημιουργικούς χώρους και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Το έργο ολοκληρώθηκε στο διάστημα 3 μηνών. Το εσωτερικό των 130 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει έναν εκθεσιακό χώρο, χώρο υποδοχής και αναμονής, χώρο περιποίησης μαλλιών και εργαστηριακούς χώρους τέχνης και φωτογραφίας.

Η πρόσοψη με τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρει φυσικό φως στη γκαλλερί και στο χώρο περιποίησης μαλλιών, συνδυάζοντας την απλότητα των άσπρων κεραμικών με τη φυσική ομορφιά των φυτών και του πράσινου.

Η διάταξη και η οργάνωση των χώρων τους επιτρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα, διατηρώντας παράλληλα μια μινιμαλιστική προσέγγιση στο στυλ και την επιλογή υλικών και κύριων και δευτερευόντων επίπλων.

Έχει εγκατασταθεί σύστημα εξαερισμού για την εξυπηρέτηση όλων των δωματίων, καθώς και ειδικός εξοπλισμός για τις ανάγκες του χώρου περιποίησης μαλλιών, την έκθεση έργων τέχνης στο χώρο της γκαλερί και το φωτογραφικό στούντιο.

Ο νέος πολυχώρος στο κέντρο της Λεμεσού, ο οποίος ανήκει και διευθύνεται από τρεις νεαρές αδελφές, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και λειτουργεί, προσφέροντας ένα ευχάριστο και ζωντανό περιβάλλον για τον πελάτη, τον μαθητή ή τον επισκέπτη.

Σχεδιαστική Ομάδα: Αντώνης Στυλιανού (αρχιτέκτονας) & Σωτήρης Γιαννακού (σχεδιαστής εσωτερικού χώρου)

Φωτογραφία από Ελένη Χατζηβασίλη και Αντρέα Αυγουστή




Αναζήτηση