Ακόμη δυο νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για ξυλοδαρμό πατέρα και γιου στις 31 Δεκεμβρίου

Ακόμη δυο νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για ξυλοδαρμό πατέρα και γιου στις 31 Δεκεμβρίου

Δυο ανήλικους εντόπισε και συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση ξυλοδαρμού 53χρονου και του 23χρονου γιου του, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού. Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου μαζί με άλλους τέσσερις νεαρούς, που συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι δυο ανήλικοι, 14 και 15 χρόνων, συνελήφθησαν μετά την εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας και κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, στις 3 Ιανουαρίου, δυο 17χρονοι, ενώ στις 4 Ιανουαρίου ένας 17χρονος και ένας 15χρονος, που επίσης κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 31 Δεκεμβρίου από 53χρονο και 23χρονο, σύμφωνα με τους οποίους, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα, σε πάρκο δίπλα από την οικία τους, μια ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου.

Οι δύο είχαν μεταβεί στη σκηνή για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο του 23χρονου, σε κοντινή απόσταση από το οποίο υπήρχε εστία φωτιάς, όπου φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από νεαρά πρόσωπα.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, ο 53χρονος μετέφερε τον 23χρονο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού.

Πηγή: ΚΥΠΕ€8.500
Πωλείται Honda Civic 1,4L 2013
58.000 km | Ταχύτητες | Χάτσμπακ | Βενζίνη


Ροή Ειδήσεων


Αναζήτηση