Σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό ενός κιλού ναρκωτικών

Σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό ενός κιλού ναρκωτικών



Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασε χθες η ΥΚΑΝ, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών που οδήγησαν στον εντοπισμό ενός κιλού κάνναβης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 13:20 χθες το μεσημέρι, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα στη λεωφόρο Τροόδους, ένα εκ των οποίων οδηγούσε 26χρονος από τη Λεμεσό και το άλλο 33χρονος με συνοδηγό 20χρονο, και οι δυο από την Επαρχία Πάφου.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου, στο αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει ο 33χρονος. Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Συνελήφθησαν και οι τρεις για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) όπου ανακρινόμενοι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ακολούθως επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση