Ένοχος 26χρονος για αδικήματα στις ΒΒ ενώ εκκρεμούν 14 εντάλματα σύλληψης στη Δημοκρατία

Ένοχος 26χρονος για αδικήματα στις ΒΒ ενώ εκκρεμούν 14 εντάλματα σύλληψης στη ΔημοκρατίαΈνας 26χρονος θα παραδοθεί από τις Βρετανικές Βάσεις, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας, μετά την παραδοχή του για επίθεση σε αστυνομικό και ζημιά σε αστυνομικό όχημα. Εναντίον του εκκρεμούν 14 εντάλματα σύλληψης για κλοπή αυτοκινήτων και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, ο 26χρονος από την Πάφο, παραδέχθηκε χθες ενοχή στο δικαστήριο των Βάσεων, για επίθεση σε αστυνομικό και για ζημιά που προκάλεσε σε αστυνομικό όχημα, αφού προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης μετά από σήμανση, ενώ οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στο Κολόσσι, στις 7 Ιανουαρίου.

Εναντίον του εκκρεμούν 14 εντάλματα σύλληψης από την Κυπριακή Δημοκρατία, για υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων και ναρκωτικών και θα παραδοθεί στην Αστυνομία της Δημοκρατίας μετά την ποινή που θα του επιβληθεί από το δικαστήριο των ΒΒ, στις 2 Φεβρουαρίου.

Στο όχημα, προστίθεται, επέβαινε και ένας 22χρονος από την Πάφο, ο οποίος επίσης καταζητείτο από τις Κυπριακές Αρχές για αδικήματα κλοπών, αλλά παραδόθηκε οικειοθελώς.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος της Αστυνομίας των ΒΒ, Πανίκος Παναγή, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στενή και επαγγελματική σχέση μεταξύ της Αστυνομίας των ΒΒ και της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι «αυτό δείχνει ότι, έχοντας μια τόσο ανοιχτή επικοινωνία, είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτές τις συλλήψεις και να διασφαλίσουμε ότι δύο καταζητούμενοι για πολλαπλά αδικήματα μπορούν να προσαχθούν στη δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι για τις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και μια 26χρονη, η οποία τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση