Εργασίες ανακατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών και πεζοδρομίων στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στη Μέσα Γειτονιά

Εργασίες ανακατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών και πεζοδρομίων στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στη Μέσα ΓειτονιάΤο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9/4/2021 και το Σάββατο 10/4/2021, από η ώρα 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Μέσα Γειτονιά θα εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών και πεζοδρομίων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών τμήμα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρά την εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Σταύρου Στυλιανίδη, Καρπενησίου, Μάρκου Δράκου, Γρηγόρη Αυξεντίου, Αρχιεπ. Μακαρίου Γ’, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού καθώς και το δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΓΤΠ


Αναζήτηση