Skip to main content
Για εγκληματική ομάδα μιλά η Αστυνομία μετά τις συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλισμό

Για εγκληματική ομάδα μιλά η Αστυνομία μετά τις συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλισμό


Κοντά στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας εκτιμά πως βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τις σημερινές συλλήψεις τριών προσώπων και τον εντοπισμό πιστολιών, σφαιρών, μεθαμφεταμίνης και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, η πληροφορία που έφτασε στις διωκτικές Αρχές έκανε λόγο για εγκληματική ομάδα που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και όπλων.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν την Τετάρτη δυο άντρες, ηλικίας 33 και 27 χρόνων και μια γυναίκα, ηλικίας 29 χρόνων, ενώ εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός ακόμη 27χρονου.

Συγκεκριμένα, στην αυλή της οικίας του 33χρονου, εντοπίστηκε θαμμένο και κατάλληλα συσκευασμένο, ένα πιστόλι, 128 πλήρη φυσίγγια, καθώς επίσης και 35 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Στην οικία του καταζητούμενου 27χρονου, όπου διενεργήθηκε έρευνα στην παρουσία της 29χρονης συμβίας του, εντοπίστηκαν δύο πιστόλια σε ειδικά διαμορφωμένη ξύλινη κατασκευή, ενώ στην οικία του άλλου 27χρονου, εντοπίστηκε μεθαμφεταμίνη βάρους ενάμισι κιλού καθώς και χρηματικό ποσό 71.500 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι τρεις συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση