Κάλεσμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα «Λεμέσια 2021» απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού

Κάλεσμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα «Λεμέσια 2021» απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού


Δηλώσεις συμμετοχής στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση του «Λεμέσια 2021», άρχισε να δέχεται ο Δήμος Λεμεσού, από ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και ομάδες.

Σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως τα «Λεμέσια 2021» επιστρέφουν δυναμικά και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό θέαμα και έντονες συγκινήσεις, προσελκύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ο Δήμος Λεμεσού δέχεται από ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και ομάδες, δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα πρέπει να αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Στην αίτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιγράψουν το άθλημα ή το αγώνισμα με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν στα «Λεμέσια 2021», στη βάση των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής, όπως αυτοί περιγράφονται στη σελίδα του Δήμου Λεμεσού https://www.limassolmunicipal.com.cy/uploads/Lemesia/3e05a66174.pdf

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Δήμος Λεμεσού υποδεικνύει ότι τα «Λεμέσια 2021» εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση