Skip to main content
Πρώτη συνεδρία του νέου Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ

Πρώτη συνεδρία του νέου Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ


Συνήλθε στις 2 Σεπτεμβρίου, το Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), υπό τη νέα του σύνθεση.

Ο νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Φρίξος Σαββίδης προήδρευσε της συνεδρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, αποφασίστηκε η σύνθεση των Επιτροπών του Συμβουλίου, καθώς επίσης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της γενικότερης λειτουργίας του Σώματος.

Σε εισαγωγικό χαιρετισμό του κατά τη συνεδρία, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την έντονη πεποίθηση πως το Πανεπιστήμιο στελεχώνεται από αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό και ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία προς την ανάπτυξη.

Επίσης, δήλωσε την ετοιμότητά του ιδίου και του Συμβουλίου, να εργαστούν από κοινού με τις Πρυτανικές Αρχές, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά μέλη του Πανεπιστήμιου, για να πετύχουν τους στρατηγικούς στόχους του Πανεπιστημίου. Σημειώνεται πως νέος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, έχει διοριστεί ο κ. Ιάκωβος Παπαϊακώβου.

Πριν την έναρξη της συνεδρίας, κλήθηκαν και παρέστησαν στο Κτήριο Πρυτανείας, ο τέως Πρόεδρος Συμβουλίου, Δρ Πανίκος Φιλίππου και ο τέως Αντιπρόεδρος Συμβουλίου κ. Νικόλας Ιορδάνου, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη σημαντική προσφορά τους στο Πανεπιστήμιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση