Skip to main content
Από τις κατεχόμενες περιοχές τα αδασμολόγητα καπνικά, εκτιμά η Αστυνομία Λεμεσού

Από τις κατεχόμενες περιοχές τα αδασμολόγητα καπνικά, εκτιμά η Αστυνομία Λεμεσού


Ως μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες αδασμολόγητων προϊόντων που εντοπίστηκαν το τελευταίο διάστημα, θεωρεί ότι είναι η Αστυνομία τα καπνικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Λεμεσό μετά από επεισοδιακή καταδίωξη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, εντός του αυτοκινήτου που ερευνήθηκε το μεσημέρι από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν προϊόντα αξίας πέραν των πενήντα χιλιάδων ευρώ « τα οποία φαίνεται ότι προέρχονται από τα κατεχόμενα καθώς και το χρηματικό ποσό των 22.700 ευρώ».

Ο κ. Κυριάκου αναφέρθηκε επίσης στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη του υπόπτου. Όπως είπε, χθες το απόγευμα δόθηκε πληροφορία στην αστυνομία «ότι συγκεκριμένο πρόσωπο θεάθηκε στην περιοχή Δεκέλειας με όχημα να κατευθύνεται προς τη Λεμεσό και να έχει στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων».

Αμέσως, πρόσθεσε, περίπολα του ΟΠΕ έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση τες εισόδους προς Λεμεσό και γύρω στις 4.30 το απόγευμα, εντόπισαν το όχημα να οδηγείτο από συγκεκριμένο 57χρονο πρόσωπο και το καταδίωξαν αφού τοποθέτησαν σειρήνες και φάρους στα οχήματα τους.

Ο οδηγός όμως, συνέχισε ο κ. Κυριάκου, αντί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών «ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα και αμελώς εισήλθε εντός κατοικημένης περιοχής και ακολούθως στον παρακαμπτήριο Λεμεσού Λευκωσίας όπου οι συνάδελφοι με την χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς και πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσουν».

«Αμέσως μετά προσπάθησαν να τον ελέγξουν αυτός προσπάθησε να διαφύγει και με την χρήση της ανάλογης βίας αυτός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση