ΤΕΠΑΚ και Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης» επισκέφθηκαν οι Υφυπουργοί Έρευνας Ελλάδας και Κύπρου

ΤΕΠΑΚ και Κέντρο Αριστείας «Ερατοσθένης» επισκέφθηκαν οι Υφυπουργοί Έρευνας Ελλάδας και Κύπρου


Για την έρευνα που διεξάγεται στο ΤΕΠΑΚ, στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας, μέσω του έργου «EXCELSIOR H2020 TEAMING» και του Κέντρου Αριστείας «Ερατοσθένης», ενημερώθηκαν χθες, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας της Ελλάδας, Χρίστος Δήμας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι δυο Υφυπουργοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους εργαστηριακούς χώρους και να συνομιλήσουν με τους ερευνητές του Κέντρου Αριστείας «Ερατοσθένης» του ΤΕΠΑΚ και ενημερώθηκαν για την πορεία του έργου «EXCELSIOR H2020 TEAMING» και του Κέντρου Αριστείας «Ερατοσθένης», από τον συντονιστή καθηγητή Διόφαντο Χατζημιτσή.

Σημειώνεται ότι το έργο «EXCELSIOR H2020 TEAMING» είναι το μοναδικό έργο από τις δύο προσκλήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπου υπάρχει ελληνική συμμετοχή μέσω του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (BEYOND Centre of Excellence).

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ, Φρίξος Σαββίδης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, καθηγητής Παντελής Κελίρης και ο Διευθυντής Διοίκησης, καθηγητής Κώστας Χόππας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".