Κλοπή δεκάδων χιλιάδων σφαιρών και κυνηγετικών φυσιγγίων, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού

Κλοπή δεκάδων χιλιάδων σφαιρών και κυνηγετικών φυσιγγίων, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού


Συνολικά 114 χιλιάδες σφαίρες και 50 χιλιάδες κυνηγετικά φυσίγγια, κλάπηκαν από εμπορευματοκιβώτιο αδειούχου πωλητή και εισαγωγέα – εξαγωγέα όπλων, στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΤΑΕ Λεμεσού, την υπόθεση κατήγγειλε χθες ο 64χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος διαπίστωσε πως, μεταξύ των ημερομηνιών 5 με 19 Οκτωβρίου, παραβιάστηκε εμπορευματοκιβώτιο, που βρισκόταν έξω από το υποστατικό του.

Στη σκηνή μετέβησαν αξιωματικοί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και όπως διαπιστώθηκε, το εμπορευματοκιβώτιο παραβιάστηκε με την αφαίρεση της μεταλλικής ασφάλειας στην πόρτα του.

Συνολικά κλάπηκαν 200 κιβώτια φυσιγγίων, που περιείχαν 50 χιλιάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και 114 κιβώτια που περιείχαν 114,000 σφαίρες όπλου 9mm, αξίας 17,000 ευρώ.

Η σκηνή φωτογραφήθηκε και διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".