Με πικ νικ στην πλατεία του κάστρου Λεμεσού αντέδρασαν πολίτες στα νέα μέτρα

Με πικ νικ στην πλατεία του κάστρου Λεμεσού αντέδρασαν πολίτες στα νέα μέτρα


Έστρωσαν τραπεζομάντηλα και έκαναν πικ νικ μπροστά από την πλατεία του κάστρου Λεμεσού, πολίτες που αντιδρούν στα νέα μέτρα για καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν γύρω στις 14:00 και ανάρτησαν πλακάτ με συνθήματα, απέναντι από τα εστιατόρια της περιοχής και συνέφαγαν στο πλακόστρωτο, θέλοντας να δείξουν πως δεν έχουν ανάγκη τα εστιατόρια και στέλνοντας μηνύματα κατά των περιορισμών που θέτουν τα νέα διατάγματα, ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και για τους μαθητές του δημοτικού.

Υπό το σύνθημα «Κωδικός Ελευθερία», οι διαμαρτυρόμενοι οργανώθηκαν μέσα από κοινοποιήσεις στα ΜΚΔ. Παρόμοια εκδήλωση οργανώθηκε και στην Λήδρα, στη Λευκωσία.

Ανακοινώθηκε ότι το ερχόμενο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια ειρηνική πορεία από τον Εναέριο προς τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".