Νέες διαμαρτυρίες έξω από ΥΠΠΑΝ και επαρχιακά γραφεία, εκρηκτικός μηχανισμός στη Λεμεσό

Νέες διαμαρτυρίες έξω από ΥΠΠΑΝ και επαρχιακά γραφεία, εκρηκτικός μηχανισμός στη Λεμεσό


Νέες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται σήμερα, έξω από το Υπουργείο Παιδείας και τα επαρχιακά του γραφεία, από γονείς που αντιδρούν στα νέα μέτρα κατά της πανδημίας. Εκρηκτικός μηχανισμός, που δεν εξερράγη, εντοπίστηκε στα επαρχιακά γραφεία Λεμεσού.

Η πρώτη κινητοποίηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το πρωί, στη Λεμεσό, με διαμαρτυρόμενους γονείς και μαθητές να συγκεντρώνονται ξανά, έξω από το επαρχιακό γραφείο του ΥΠΠΑΝ και να αποκόπτουν την κυκλοφορία επί της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, φωνάζοντας συνθήματα.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν ανάκληση της απόφασης για τα μέτρα στα δημοτικά σχολεία, ενώ επέκριναν τη στάση, που τήρησε η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Εξέφρασαν δε την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο χώρος έξω από το επαρχιακό γραφείο του ΥΠΠΑΝ στη Λεμεσό βρίσκεται υπό φρούρηση, καθώς το πρωί εντοπίστηκε από εργαζόμενους εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος, σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αν και πυροδοτήθηκε, δεν εξερράγη.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε ως τεκμήριο ο εκρηκτικός μηχανισμός και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".