Σε εξέλιξη έρευνες στη Λεμεσό για εντοπισμό δυο εξαφανισμένων γυναικών

Σε εξέλιξη έρευνες στη Λεμεσό για εντοπισμό δυο εξαφανισμένων γυναικών


Μπροστά σε διπλή εγκληματική ενέργεια ενδέχεται να βρίσκονται οι αστυνομικοί ανακριτές, που διερευνούν την εξαφάνιση δυο γυναικών, 33 και 43 χρόνων, ρωσικής καταγωγής, οι οποίες εξαφανίστηκαν στις 17 Νοεμβρίου, από τη Λάρνακα. Ένας 32χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση, ενώ από το πρωί γίνονται νέες έρευνες σε εξοχική κατοικία, στην επαρχία Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, την εξαφάνιση των δυο γυναικών κατήγγειλε φιλικό πρόσωπο της 43χρονης, στις 19 Νοεμβρίου, αναφέροντας ότι είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.

Τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα το πρωί της επόμενης μέρας και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τους, ενώ στο χώρο διαμονής τους, στη Λάρνακα, εντοπίστηκαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα και διαπιστώθηκε πως δεν εγκατέλειψαν την Κυπριακή Δημοκρατία από οποιαδήποτε νόμιμο σημείο εισόδου – εξόδου.

«Στις 20 με 24 του μήνα έγιναν έρευνες στις επαρχίες Λάρνακας καθώς και Λεμεσού και Λευκωσίας, ανακρίθηκαν κάποια πρόσωπα, χωρίς θετικό αποτέλεσμα», είπε, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου.

Η ανησυχία των Αρχών για την τύχη των δυο γυναικών ενισχύθηκε μετά τον εντοπισμό συγκεκριμένων τεκμηρίων σε εξοχική κατοικία, στην επαρχία Λεμεσού, ιδιοκτησίας άλλου προσώπου, το οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 32χρονο, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για αίματα σε διάφορα σημεία εντός και εκτός της εξοχικής κατοικίας, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρκέστηκε να αναφέρει πως «εξασφαλίστηκαν κάποια τεκμήρια όπου καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο ύποπτος, μαζί με τις δυο ελλείπουσες, βρίσκονταν μαζί στο χώρο, σε κάποιο στάδιο».

Οι έρευνες στη συγκεκριμένη κατοικία ξεκίνησαν από τις προηγούμενες μέρες, με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων και σήμερα ενισχύθηκαν με τη χρήση drones, χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστεί οτιδήποτε, συμπλήρωσε ο Χρίστος Ανδρέου.

Κάλεσε, τέλος, οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία «είτε επώνυμα, είτε και ανώνυμα».

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".