Ποινές φυλάκισης σε δυο πρόσωπα για εμπρησμό διαμερίσματος στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης σε δυο πρόσωπα για εμπρησμό διαμερίσματος στη Λεμεσό


Ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων σε 25χρονο και 12 μηνών σε 24χρονη, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με τον εμπρησμό διαμερίσματος που σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο εμπρησμός διαπράχθηκε γύρω στις 13.00 και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων, κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου και της 24χρονης, οι οποίοι διέμεναν στο εν λόγω διαμέρισμα. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση στις 07 Αυγούστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".