Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για τα 3,5 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό

Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για τα 3,5 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό


Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό 3,5 κιλών κάνναβης και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ο 36χρονος συνελήφθη μετά από ανακοπή του οχήματός του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, σε σημείο παρά τη Μονή. Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά γύρω στα τριάμισι κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 9.485 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".