Αιφνίδιος θάνατος 36χρονης στη Λεμεσό, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Αιφνίδιος θάνατος 36χρονης στη Λεμεσό, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια


Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από πληροφορία για νεκρή γυναίκα σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην παραλιακή περιοχή, ωστόσο, εκ πρώτης όψεως, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, νεκρή είναι 36χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε με το σύζυγο και τα δυο τους παιδιά σε περιοχή ανατολικά της Λεμεσού.

Ο σύζυγος εντόπισε την γυναίκα του αναίσθητη στο κρεβάτι και κάλεσε σε βοήθεια γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.

Υποψίες για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια δημιούργησε μώλωπας σε σημείο του σώματος της, ωστόσο ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, που διενήργησε αυτοψία, ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

«Παρόλα αυτά παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και θα ακολουθήσει, τις επόμενες μέρες, νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλείου.

Επί του παρόντος η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".