Φωτιά σε οχήματα οπαδών του ΑΠΟΕΛ και ένταση έξω από το Τσίρειο μετά το Απόλλων - ΑΠΟΕΛ

Φωτιά σε οχήματα οπαδών του ΑΠΟΕΛ και ένταση έξω από το Τσίρειο μετά το Απόλλων - ΑΠΟΕΛ


Ζημιές σε αριθμό οχημάτων προκάλεσε φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Τσίρειο στάδιο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ. Μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν όταν αντέδρασαν οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων στη θέα των κατεστραμμένων οχημάτων τους.

Περίπου έξι αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σε δυο διαφορετικά σημεία, στο χώρο στάθμευσης του πρώην πολυκαταστήματος «Πισσαρίδης», ανατολικά του Τσιρείου, επηρεάστηκαν από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επεισόδιο απειλήθηκε με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα και την αποχώρηση των οπαδών, όταν φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είδαν τις ζημιές στα οχήματα τους και ζήτησαν εξηγήσεις από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας επενέβη για την απομάκρυνση των φιλάθλων, ενώ μικροεντάσεις υπήρξαν και κατά τη διέλευση οχημάτων οπαδών του Απόλλωνα.

Η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, ωστόσο, απέτρεψε οποιεσδήποτε άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".