Εντοπισμός πυροτεχνημάτων στην κατοχή 31χρονου στη Λεμεσό

Εντοπισμός πυροτεχνημάτων στην κατοχή 31χρονου στη Λεμεσό


Στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στην κατοικία άντρα ηλικίας 31 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συγκεκριμένα, 452 πυροτεχνήματα συνολικά.

Η έρευνα στην κατοικία του 31χρονου διεξήχθη χθες το πρωί, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε στη βάση πληροφορίας που είχε εξασφαλίσει ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού.

Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοικία, μέσα σε οκτώ συσκευασίες, 452 πυροτεχνήματα και προχώρησαν στην κατάσχεση τους, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του 31χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, όπου ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε ότι εισήγαγε τα πυροτεχνήματα από χώρα του εξωτερικού, καθώς και ότι είχε σκοπό να τα χρησιμοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Αργότερα χθες, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, ο 31χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί στη συνέχεια ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υπόθεσης παράνομης εισαγωγής και κατοχής εκρηκτικών υλών και ειδών πυροτεχνίας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".