Επιθεώρησε την πορεία εκτέλεσης έργων σημαντικών για την πόλη ο Δήμαρχος Λεμεσού

Επιθεώρησε την πορεία εκτέλεσης έργων σημαντικών για την πόλη ο Δήμαρχος Λεμεσού


Την πορεία υλοποίησης έργων, σημαντικών για την πόλη της Λεμεσού, επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής 13/5 ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης με τους συνεργάτες του.

Οι επισκέψεις σε εργοτάξια ξεκίνησαν από το παραλιακό μέτωπο και την Ακτή Ολυμπίων καθώς η κολυμβητική περίοδος ξεκίνησε και στόχος του Δήμου είναι όπως η περιοχή παραδοθεί ολοκληρωμένη το συντομότερο δυνατόν για τις ανάγκες των κολυμβητών.

«Επιθεωρήσαμε τα έργα συντήρησης υποδομών όπως αποδυτήρια, αποχωρητήρια, παγκάκια, πεζοδρόμους και μικρές πλατείες. Είδαμε την πορεία των έργων για τους ναυαγοσωστικούς πύργους» είπε ο κ. Νίκος Νικολαΐδης επισημαίνοντας ότι οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Δεύτερη στάση για τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, το ΓΣΟ, όπου εκτελούνται τα έργα ανάπλασης της Α’ Φάσης που περιλαμβάνουν την αναβάθμιση και επαναλειτουργία των τριών γηπέδων -δύο για minifootball και ένα για καλαθόσφαιρα, βόλεϊ και τένις- καθώς επίσης και την ανάπλαση της πλατείας.

Τρίτη και τελευταία στάση το κέντρο της Αγίας Φύλας για επιθεώρηση των εργασιών που εκτελούνται για ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της περιοχής, ενός έργου το οποίο θεωρείται από τα σημαντικότερα στις συνοικίες της Λεμεσού και το οποίο οι κάτοικοι ανέμεναν εδώ και πολλά χρόνια. Οι εργασίες, με την κατανόηση, υπομονή και βοήθεια των κατοίκων, προχωρούν απρόσκοπτα, ώστε όλα να είναι έτοιμα εντός των χρονοδιαγραμμάτων που τέθηκαν.

«Αυτό το έργο στην Αγία Φύλα είναι η ναυαρχίδα των έργων στις συνοικίες. Έργα εκτελούνται επίσης στον Άγιο Σπυρίδωνα, στην Ομόνοια, θα αρχίσουν σύντομα ελπίζω στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Προχωρούμε επίσης με περιβαλλοντικές γειτονιές στην Αγία Φύλα. Τέτοια έργα αναδεικνύουν κάποιες νησίδες ανάπτυξης οι οποίες θα αποτελέσουν έναν πόλο που θα επεκταθεί η ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια» είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού αναφερόμενος σε νέα φιλοσοφία ανάπτυξης της πόλης.

«Η νέα φιλοσοφία ανάπτυξης της πόλης δεν αφορά πλέον μόνο την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου και του κέντρου της Λεμεσού, αφορά όλη την πόλη στα πλαίσια μιας προσέγγισης για ισόρροπη και καθολική ανάπτυξη της πόλης και βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων. Μια διαδικασία που θέλει χρόνο αλλά κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση» όπως υπέδειξε ο κ. Νικολαΐδης.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".