Παράδοση επιταγής από την εταιρεία Nexters στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού

Παράδοση επιταγής από την εταιρεία Nexters στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού


Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς η εταιρεία Nexters, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής με έδρα την Κύπρο, διοργάνωσε κατά τη διάρκεια των ατομικών αγώνων του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, την κοινωφελή δράση «You Run! We Donate».

Συγκεκριμένα η εταιρεία κατά την διάρκεια του αγώνα πρόσφερε €1 για κάθε ένα δρομέα, που περνούσε τη γραμμή του τερματισμού, με στόχο το συνολικό ποσό να διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Κυριάκος Παφίτης, μαζί με τον κ. Ανδρέα Σπύρου, διοργανωτή του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ σε συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα με το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη στο Δημοτικό Μέγαρο, παρέδωσαν την επιταγή των €5.000, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.

Την επιταγή παρέλαβε ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος της Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αθηνά Σπύρου, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευαρέσκεια τους για την αξιέπαινη πράξη των διοργανωτών της κοινωφελής δράσης, στοιχείο που καταδεικνύει την υψηλή κοινωνική τους ευαισθησία ενώ παράλληλα με ενισχύουν το έργο και τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο κ. Παφίτης με την σειρά του ανέφερε ότι σκοπός της εταιρείας Nexters, πέραν από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, είναι να συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν έμπρακτα τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".