Σύλληψη 32χρονου και 37χρονου για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό

Σύλληψη 32χρονου και 37χρονου για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό


Υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνώνται εναντίον δυο προσώπων, 32 και 37 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθηκαν στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος συνελήφθη για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων υπόθεσης που αφορά διάρρηξη υπό ανέγερσης κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 26 Μαρτίου.

Από την κατοικία κλάπηκαν καλώδια χαλκού και χαλκοσωλήνες κλιματιστικών μονάδων, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σε πόρτες στο ισόγειο του σπιτιού. Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε, καθώς και της ζημιάς που προκλήθηκε, εκτιμάται στις 4.000 ευρώ.

Για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτών εργαλείων, κατοχής ναρκωτικών, καθώς και για τροχαίες παραβάσεις, συνελήφθη άντρας ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού να κινείται ύποπτα, με αυτοκίνητο, σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον ύποπτο για έλεγχο και εντόπισαν στο όχημα του μικροποσότητες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία μέσα σε τσάντα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν και τρία πιεστικά νερού, και ένα σμυρίλιο, για την κατοχή των οποίων ο 37χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να εγερθούν υποψίες ότι αποτελούν προϊόν κλοπής.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ διερευνούν τα αδικήματα, ενώ η Τροχαία Λεμεσού διερευνά υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, που ο 37χρονος διέπραξε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, οποίο είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο, χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς να υπάρχει σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".