Εξαπάτησαν 23χρονη και απέσπασαν 4,000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Εξαπάτησαν 23χρονη και απέσπασαν 4,000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό


Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού μετά την καταγγελία 23χρονης ότι εξαπατήθηκε από άγνωστο πρόσωπο, που της απέσπασε χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ, από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Προσοχή συστήνει εκ νέου η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η παραπονούμενη, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο της πρόσωπο, το οποίο της ανέφερε ότι εκπροσωπεί τραπεζικό οργανισμό και κατάφερε να της αποσπάσει τα στοιχεία της πιστωτικής της κάρτας.

Αφού πίστεψε ότι πρόκειται για τραπεζικό λειτουργό, η παραπονούμενη ακολούθησε τις οδηγίες του και προχώρησε, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της τράπεζας, στην έγκριση αριθμού συναλλαγών, ύψους 4.000 ευρώ.

Όταν, αργότερα την ίδια μέρα, η 23χρονη αντιλήφθηκε την απάτη, κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Με αφορμή το περιστατικό, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύπτει ποτέ τα τραπεζικά του δεδομένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".