Σύλληψη δυο προσώπων για υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων

Σύλληψη δυο προσώπων για υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων


Χειροπέδες σε 35χρονο και 37χρονο πέρασε την Παρασκευή η Αστυνομία, στη Λεμεσό, χάρη στην παρατηρητικότητα μέλους της. Στο όχημα που επέβαιναν εντοπίστηκαν πέντε καταλύτες αυτοκινήτων, πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ και εργαλεία κοπής μετάλλων.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε στις 10.45 δυο πρόσωπα, επί της οδού Γαλιλαίου, να τοποθετούν καταλύτες αυτοκινήτων στον αποθηκευτικό χώρο οχήματος, παρουσία τρίτου προσώπου.

Το τρίτο πρόσωπο, ένας 37χρονος, αναχώρησε με το όχημα μαζί με 35χρονο, ενώ την ίδια ώρα ο αστυνομικός ενημέρωσε περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Το όχημα ανακόπηκε, και από έρευνα στο χώρο αποσκευών εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε καταλύτες αυτοκινήτων και διάφορα εργαλεία κοπής μετάλλων. Στην κατοχή του 35χρονου εντοπίστηκε, σε μετρητά, χρηματικό ποσό 10.860 ευρώ.

Ο 35χρονος και ο 37χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα και συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ αύριο οι δυο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".