Skip to main content
Πορεία με λεωφορείο για τον πρωταθλητή Απόλλωνα στη Λεμεσό

Πορεία με λεωφορείο για τον πρωταθλητή Απόλλωνα στη Λεμεσό


Μετά τη χθεσινοβραδινή φιέστα των πρωταθλητών στο Τσίρειο Στάδιο, οι οπαδοί του Απόλλωνα συνέχισαν το βράδυ της Δευτέρας τους πανηγυρισμούς, μαζί με ποδοσφαιριστές και προπονητικό team, που επέβαιναν σε ανοικτό λεωφορείο.

Ήταν γύρω στις 19.00 όταν το λεωφορείο των πρωταθλητών έφτασε στον κυκλικό κόμβο Κάτω Πολεμιδιών και κατευθύνθηκε νότια, επί της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, με εκατοντάδες οχήματα να φιλάθλων να το περιτριγυρίζουν.

Κορνάροντας, ανεμίζοντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, η αυτοκινητοπομπή πέρασε από την κεντρική λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, την περιοχή Αγίας Ζώνης, τη Γλάδστωνος και κατέληξε στην οδό Ανεξαρτησίας, όπου έξω από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου ανέμεναν χιλιάδες άλλοι φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο ουρανός στο κέντρο της Λεμεσού φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, πυρσούς και φωτοβολίδες, με τους πρωταθλητές να φωνάζουν συνθήματα νίκης για την επιτυχή κατάληξη του φετινού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που βρήκε τον Απόλλωνα, μετά από 16 χρόνια, να κατακτά το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση