Τοποθέτηση σημείου ανακύκλωσης στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού από την Αρχή Λιμένων Κύπρου

Τοποθέτηση σημείου ανακύκλωσης στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού από την Αρχή Λιμένων Κύπρου


Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, σε συνεργασία με την εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries Ltd, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των δύο Οργανισμών για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, προχώρησαν στην τοποθέτηση σημείου ανακύκλωσης πλαστικών με τη μορφή φάλαινας και την ονομασία “Go Blue Recycling Point”, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Η πρωτοποριακή κατασκευή ανακύκλωσης τοποθετήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο στο Παλιό Λιμάνι με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό για τοποθέτηση εντός της κατασκευής πλαστικών αντικειμένων.

Η περιβαλλοντική εκστρατεία “Go Blue by MUSKITA”, είναι εμπνευσμένη από το μοναδικό μπλε χρώμα της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη δράση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Το γλυπτό ανακύκλωσης είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, το πιο πράσινο μέταλλο στον πλανήτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Αρχής, διά μέσω του Προέδρου του Δρ. Αντώνη Στυλιανού, και η Διεύθυνση της εταιρείας MUSKITA Aluminium Industries Ltd, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".