Σύλληψη τεσσάρων προσώπων για υπόθεση ναρκωτικών και απειλών

Σύλληψη τεσσάρων προσώπων για υπόθεση ναρκωτικών και απειλών


Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, ενός 22χρονου και τριών 21χρονων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά την κλοπή χρηματοκιβωτίου, το οποίο περιείχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το χρηματοκιβώτιο, με το περίπου μισό κιλό κάνναβης, ήταν θαμμένο στην αυλή της οικίας ενός εκ των συλληφθέντων, 21 χρόνων και φέρεται να κλάπηκε από τους άλλους δυο υπόπτους, 22 και 21 χρόνων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία ο 22χρονος και ο 21χρονος φέρεται να δέχθηκαν απειλές από τον 21χρονο ιδιοκτήτη της οικίας και έναν συνομήλικο του, μετά την κλοπή του χρηματοκιβωτίου.

Οι δυο ύποπτοι για την κλοπή συνελήφθηκαν το περασμένο Σάββατο και τέθηκαν υπό εξαήμερη προσωποκράτηση, ενώ ακολούθησε, την Κυριακή, η σύλληψη του 21χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας, ο οποίος τέθηκε υπό τετραήμερη προσωποκράτηση.

Ο τρίτος 21χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου αυτός είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συνωμοσία και απειλή.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".