Χορηγία Ιδρύματος «Ανδρέας Αρμεύτης» σε αριστεύσασα φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ

Χορηγία Ιδρύματος «Ανδρέας Αρμεύτης» σε αριστεύσασα φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ


Τους φοιτητές που ξεχωρίζουν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας, «Ανδρέας Αρμεύτης», το οποίο φέτος επέδωσε χορηγία σε αριστεύσασα φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ.

Κατά την πρόσφατη τελετή Βράβευσης Πρωτευσάντων Φοιτητών/τριών της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος του ΤΕΠΑΚ, η αριστεύσασα Διαμάντω Κόκκινου, έλαβε χορηγία από το Ίδρυμα, ως τελειόφοιτη του Τμήματος Γεωπονικής, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.

Τη χορηγία επέδωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γιάννης Αρμεύτης, ο οποίος συνεχάρη την αριστούχα φοιτήτρια και της ευχήθηκε να συνεχίσει να διαπρέπει στην ακαδημαϊκή και μετέπειτα επαγγελματική της πορεία. Ο Γιάννης Αρμεύτης υπογράμμισε τη σημασία που έχει η στήριξη των φοιτητών, όχι μόνο από το κράτος αλλά και από μη κερδοσκοπικούς φορείς, ή οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα, ώστε να επιβραβεύεται η προσπάθεια που καταβάλλουν.

Η χορηγία προσφέρεται κάθε χρόνο σε πρωτεύσαντα φοιτητή του Τμήματος Γεωπονικής, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, εις μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Ανδρέα Αρμεύτη, ο οποίος ήταν γεωπόνος και Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού της ΠΕΚ (Παναγροτική Ένωση Κύπρου).

Σχετικά με το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης»

Το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης» είναι επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Η οικογένεια του Ανδρέα Αρμεύτη συνέστησε το κοινωφελές Ίδρυμα το 2014, σαράντα χρόνια από τη δολοφονία του στις 16 Ιουνίου 1974, επιθυμώντας τη δημιουργία ενός φορέα επιστημονικού και κοινωνικού, μέσω του οποίου να προάγεται το δημοκρατικό φρόνημα των πολιτών και της νέας γενιάς.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".