Συνδιοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού από δύο ανάδοχους προκρίνει ο ΓΣΟ

Συνδιοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού από δύο ανάδοχους προκρίνει ο ΓΣΟ


Πρόταση για από κοινού διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού, μεταξύ του αναδόχου του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και του αναδόχου του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, υποστηρίζει ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Ολύμπια» (ΓΣΟ), αναμένοντας την αντίδραση του Δήμου Λεμεσού και των υπόλοιπων εμπλεκομένων φορέων.

Το θέμα της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2023, παραμένει σε εκκρεμότητα, αφότου Δήμος Λεμεσού και ΓΣΟ διαφώνησαν σε σχέση με την επιλογή του αναδόχου, στη βάση μνημονίου συνεργασίας που συνυπέγραψαν με το ΕΒΕΛ και την ΕΤΑΛ.

Ο Δήμος Λεμεσού, θεωρώντας ότι μονομερώς και χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωση, ο ΓΣΟ προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία Investmac Ltd, αποφάσισε, με τους υπόλοιπους δυο φορείς της πόλης, στη διοργάνωση του μαραθωνίου με την επί χρόνια διοργανώτρια εταιρεία, DMC – SAS Event Ltd, η οποία πλέον μετονομάστηκε σε 11 Blue Events.

Σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η διαφορά, που θέτει σε κίνδυνο τον επιτυχημένο μέχρι σήμερα θεσμό, ο ανάδοχος του ΓΣΟ πρότεινε πρόσφατα όπως γίνει από κοινού διοργάνωση του μαραθωνίου από τις δυο εταιρείες, στις ίδιες ημερομηνίες, για το έτος 2023, ώστε να παραμείνει ο επίσημος μαραθώνιος της ΚΟΕΑΣ στη Λεμεσό.

Σε έκτακτη συνεδρία του, το ΔΣ του ΓΣΟ αποδέχθηκε την πρόταση της Investmac Ltd και σε σημερινή ανακοίνωση του δηλώνει πως θα τη στηρίξει, προσθέτοντας πως η εταιρεία προτείνει όπως όλα τα καθαρά έσοδα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, στους αθλητές του ΓΣΟ, σε Κέντρα Υγείας και στην ΚΟΕΑΣ.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, προσθέτει, ο Σύλλογος θα καταθέσει ολόκληρο το ποσό των δικαιωμάτων που θα εισέπραττε προς τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Τέλος, ο ΓΣΟ καλεί τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση για από κοινού διοργάνωση του μαραθωνίου Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".