Διαμαρτυρία Κούρδων της Λεμεσού για τις Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές

Διαμαρτυρία Κούρδων της Λεμεσού για τις Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές


Άμεση διακοπή των τουρκικών αεροπορικών επιδρομών κατά του Ροζαβά, της Συρίας και το Ιράκ αξιώνουν Κούρδοι που διαμένουν στη Λεμεσό. Σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Η διαμαρτυρία άρχισε στις 15.00 το απόγευμα από το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος» που βρίσκεται στην οδό Ναυαρίνου στη Λεμεσό. Οι διαμαρτυρόμενοι πορεύτηκαν προς την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού που βρίσκεται στην πλατεία του Διοικητηρίου στην οδό Ανεξαρτησίας.

Με πλακάτ και συνθήματα κατά της Τουρκίας και το σύνθημα «ελευθερία στο Κουρδιστάν», Κούρδοι που διαμένουν στη Λεμεσό διαμαρτύρονται για τις χθεσινοβραδινές Τουρκικές επιθέσεις και ζητούν καταδίκη της τουρκικής επίθεσης. «Ζητούμε από κάθε δημοκρατικό πολίτη, κόμμα ή οργάνωση να καταδικάσει τη νέα τουρκική επίθεση» ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι διαμαρτυρόμενοι Κούρδοι της Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".