Νέους αστυφύλακες υποδέχθηκε στις τάξεις της η Αστυνομία των ΒΒ

Νέους αστυφύλακες υποδέχθηκε στις τάξεις της η Αστυνομία των ΒΒ


Συνολικά 37 νέα μέλη υποδέχθηκε στις τάξεις της η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, τα οποία ολοκλήρωσαν μια διετή δοκιμαστική περίοδο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των ΒΒ, πρόκειται για 30 Ε/κ και επτά Τ/κ, οι οποίοι ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντα τους σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην Επισκοπή.

Οι νέοι αστυφύλακες, προστίθεται, θα αναλάβουν καθήκοντα σε όλες τις περιοχές των ΒΒ και σύμφωνα με τον Ανώτερο Υπαστυνόμο, Μάρκο Πέτρου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης, έχουν φτάσει στο τέλος μιας εξαιρετικά απαιτητικής περιόδου.

«Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά προκλητική, καθώς έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εποχής της COVID-19», είπε, προσθέτοντας ότι τα 37 νέα μέλη ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διετή δοκιμαστική περίοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".