Αύξηση καταγγελιών οδήγησης υπό επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, λέει η αστυνομία των ΒΒ

Αύξηση καταγγελιών οδήγησης υπό επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, λέει η αστυνομία των ΒΒ


Ο αριθμός των ατόμων που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών έχει αυξηθεί από τον Οκτώβριο και συνολικά 79 άτομα έχουν καταγγελθεί στις περιοχές που εμπίπτουν στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Βάσεων, η Ανώτερη Υπαστυνόμος στη Αστυνομική Διεύθυνση Ακρωτηρίου, Μαρία Αταλιώτη, ανέφερε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι και θα συνεχιστούν οι εκστρατείες για την οδική ασφάλεια, «με στόχο την πάταξη της υπερβολικής ταχύτητας και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών».

«Σε μια προσπάθεια να έχουμε ασφαλέστερους δρόμους στις περιοχές των ΒΒ, οι στοχευμένες εκστρατείες επιβολής του νόμου κατέληξαν σε 58 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και σε 21 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών», συμπλήρωσε.

Σημείωσε επίσης ότι «εάν οι πολίτες σέβονται τη δική τους ζωή και τη ζωή των άλλων, θα πρέπει να σκέφτονται πριν οδηγήσουν, ενώ βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών».

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".