Skip to main content
Συνελήφθησαν 17 άτομα από την Αστυνομία ΒΒ γιατί οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθησαν 17 άτομα από την Αστυνομία ΒΒ γιατί οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα


Συνολικά 17 άτομα, που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα οδηγού στις Δυτικές περιοχές των ΒΒ την περασμένη εβδομάδα, συνέλαβε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια εκστρατείας για την πρόληψη του εγκλήματος και την οδική ασφάλεια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την Ανώτερη Υπαστυνόμο Μαρία Αταλιώτη, η οποία διευθύνει το τμήμα Επιχειρήσεων και Εγκλήματος στη Αστυνομική Διεύθυνση Ακρωτηρίου, η αύξηση των περιστατικών αυτού του είδους πρέπει να σταματήσει, καθώς οδηγούν σε ατυχήματα και κινδυνεύουν ζωές.

Η κ. Αταλιώτη είπε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι “προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τις κοινότητες μας και τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις περιοχές των ΒΒ, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε το καθεστώς πρόληψης και επιβολής νόμου σε ‘hot spot’ τοποθεσίες που στοχεύουν τόσο το έγκλημα όσο και την παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας”.

Σημειώνεται περαιτέρω ότι ένας οδηγός πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο των ΒΒ μετά τη σύλληψη του στις 24 Φεβρουαρίου για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση