Skip to main content

Αρχίζει το Λεμεσιανό Καρναβάλι


karnavali-lemesou-3714Στους τρελούς ρυθμούς του Καρναβαλιού μπαίνει και επίσημα από σήμερα η Λεμεσός, η οποία υπόσχεται ένα δεκαήμερο ξεφάντωμα με γλέντι, χορό και τραγούδι.

Αρχή κάνουν οι Κανταδόροι Λεμεσού, οι οποίοι θα τραγουδήσουν το μεσημέρι στην πλατεία Σαριπόλου, παρέα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι καλούν το κοινό σε ένα καρναβαλίστικο φαγοπότι.

Θα ακολουθήσεις στις 14:00, στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, καρναβαλίστικο πάρτι των μαθητικών συμβουλίων της πόλης, με μουσικό πρόγραμμα από DJ.

Στις 18:00, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, ο Δήμος σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων  (Λεμεσού) διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Καρναβάλι 2013», στο οποίο θα συμμετέχει η χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών.

Την πανηγυρική είσοδο της στην πόλη, πάνω σε φωταγωγημένο άρμα, θα κάνει η Βασίλισσα "της κρίσης…και της τρέλας", την οποία φέτος ενσαρκώνει η Έρμα Στυλιανίδη.

Η παρέλαση της  Βασίλισσας του Καρναβαλιού και της συνοδεία της, θα ξεκινήσει στις 19:00, από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος υπαίθριος Καρναβαλίστικος χορός.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων


Αναζήτηση