Έκθεση Ακινήτων στη Λεμεσό


villas_2

Από την Κύπρο και το εξωτερικό

Η πρώτη Έκθεση Ακινήτων διοργανώνεται από τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, από την Property Exhibition Centre, το Display Art και την Arab Union με την υποστήριξη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Στόχος της Έκθεσης είναι η προβολή και παρουσίαση ακινήτων σε Κύπρο και εξωτερικό, με εταιρείες ακινήτων να συμμετέχουν τόσο από την κυπριακή αγορά όσο και από το εξωτερικό.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης στις 6.30 μ.μ.και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των διοργανωτών. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των εκθετών από επώνυμα μοντέλα και δεξίωση.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (5-10 μ.μ.) περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από τη νομοθεσία που διέπει τα ακίνητα και την πολεοδομική αμνηστία, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο και γνωριμία με τους εκθέτες.

Την Παρασκευή (5-10 μ.μ.) θα γίνει ομιλία από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ομίλων ΟΥΝΕΣΚΟ Γιώργο Χριστοφίδη με θέμα της Κύπρο ως γέφυρα Μέσης Ανατολής και Ευρώπης και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το Σαββατοκύριακο η Έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Το κύριο θέμα του Σαββάτου θα είναι η αναγκαιότητα ενός μόνιμου εκθεσιακού κέντρου για τη Λεμεσό ενώ η τελευταία μέρα θα έχει αποκλειστικά ψυχαγωγικό χαρακτήρα με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από την Κύπρο αλλά και Belly dance.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα λειτουργεί στο χώρο της Έκθεσης snack Café καθώς και παιχνιδότοπος με φουσκωτό για την απασχόληση των παιδιών. Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη και θα προσφέρεται δωρεάν ρέσι σε όλους τους επισκέπτες.

Ο Εκθεσιακός Χώρος βρίσκεται στη γωνία των οδών Ψηλορείτου και Αριστοκύπρου στο Ζακάκι (απέναντι από τις εγκαταστάσεις Νέμιτσα).


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".